Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 11:59 - СЛОЖИ БЕЛЕЗНИЦИ НА ЩАСТИЕТО
Автор: coacoa11 Категория: Забавление   
Прочетен: 2555 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 27.11.2012 01:41


 (Анатомия на една реклама 06 - Topdanmark Insurance "Prepare for the unexpected! " /Sure Lock - "No shit - Sure lock" /GREGG HOMME - Business strip - part 2, "Room service")

Виждали ли сте мъж, готов да изненада своята партньорка със стриптийз?Не? Така си и знаех... Спомням си преди време рождения ден на моя колежка - навършваше 33 и бяхме решили да й спретнем изненада - мъжки стриптийз. Не беше виждала гол мъж от три месеца, откакто се раздели с последния си приятел. Повехна, отслабна с 10 кила в тая неволя момичето... Трябваше да се направи нещо. Е, нямаше достатъчно пари за професионално изпълнение и затова се огледахме сред колегите. Даже пуснахме бизнес оферта:
СПЕШНО! Търси се стриптизьор!
  - ако сте решили да разкършите снага, да потанцувате по боксерки или по естествения си пуловер, да си покажетете бицепсите или баклавичките
- ако искате да заработите допълнително в тая криза или имате нужда от пари за бира
заповядайте на интервю в обедната почивка в... няма да издавам сега къде. Свалете излишните дрехи и превземете пилона и женските сърца!
Желателно е да можете да танцувате. Може и без трудов стаж по специалността. Заплащане - по взаимно споразумение - в натура или в брой.

На сутрешното кафе в женска компания си припявахме "You can leave your hat on" и побългарената му версия - "Устъй калпака" и си представяхме как ще протече интервюто:
- Заповядайте, млади господине, очакваме Ви с нетърпение! Каква хубава ризка носите само! Тази вратовръзка не ви ли стяга нещо около врата? Направете едно кръгче тука, да ви се порадваме. Каква марка чорапи носите? Ама свалете го този панталон де, от половин час Ви гледаме облечен?  Аааа, вие не се събличате на публични места! Е, свалете поне сакото, тука е доста горещо! Добре, добре, не си отивайте още... Може ли поне очилата да махнете, ще го броим за частичен стриптийз? 
  Застраховахме се  с готов сценарий на представленето - с котка и мишка, под надслов "Подготви се за неочакваното". Мишката е смокиновото листо, а домашният любимец е гладен и се опитва да я изяде. Всъщност вместо котка за по-драматично изпълнение се канехме да наемем тигър от зоологическата градина. Дали да е бенгалски или усурийски? Сигурно всички тигри са на диета в нашата зоологическа градина! А и щяхме предварително да попитаме нашия красавец има ли предпочитания какъв точно вид тигър да го изяде. След представлението решихме да му организираме луксозно погребение. Щастлив финал за всички - той се възнася в рая да прави любов с ангелчетата там, а ние, грешните, отлитаме в ада да се пържим в казана с катран и да гледаме дяволски стриптийз...

Естествено представители на силния пол, отчаяни като във "Време за мъже" и желаещи да правят шоу, нямаше. Зима беше, може и да им е било студено да се събличат. А може и да се уплашиха от тигъра, знам ли. Даже и добрите реклами на застрахователните компании понякога не вършат работа - така си останахме само с мечтите от "Професия стриптизьор". Това, разбира се, изобщо не ни попречи да си пийнем и да се повеселим порядъчно...

Та мъжката голота - има ли я или не? По плажове и по басейни през лятото съвременните мачовци обличат добре обезкосмени и татуирани тела в бански гащета до коленете. Такава е последната мода - прави мъжете свенливи, стеснителни и суетни като млади госпожици. Чудя се дали скоро няма да започнат да произвеждат и "цели" бански костюми за мъже? Или с крачоли до глезените? Стискайте зъби, момичета - може да доживеем времена, когато няма да свалят долните си гащи даже и в кревата...

Какво остава пък да разголят душата си! Въпреки привидната си  срамежливост продължават да се правят на смели и недосегаеми. Никога не рискуват да загубят този имидж. Тя, душата им, остава облечена в доспехи и бронирана. Можеш ли да стигнеш до нея, каквото и да кажеш и както и да го кажеш? Знаеш ли как те разбират и дали изобщо те разбират?
 
Допускат те в живота и леглото си, позволяват да ползваш банята  им, пастата им за зъби и повреденото им тоалетно казанче. А ти се опитваш да си нежна, деликатна, възпитана - и като краен резултат сервираш добре опаковани лайна редом с целувката, лепната върху бележката  с името и телефонния номер... Отиваш си, вратата хлопва след теб и край, вече е късно - колкото и да удряш с юмруци, колкото и да псуваш и крещиш - все тая, не можеш да отсервираш онова миризливо пакетче. Ключалката е SURE LOCK, абсолютно неразбиваема. Но техни Величества Мъжете не се извиняват за повреденото тоалетно казанче. Възвисяват се над миризливия подарък, които им сервираш по тяхна вина, докато удовлетворяваш естествените си нужди. Никога не се сърдят. Благородно ти прощават.

Допускат те в хотелската си стая. Сливаш се с тялото им, крадеш бельото им. Да, можеш да влезеш в техните удобни слипове. Но как да влезеш в душата им? Поднасяш им закуска в леглото и им подаряваш чифт белезници. Да заключат с тях реализираните си фантазии и да останат по-дълго в света на мечтите.

Какво има в душевния им лабиринт? Непрогледна тъмнина, неразрешима загадка, пълна мистерия, мъгла... Страхуват се, чудят се, объркват се и се губят в него. Не знаят какво искат.

Какво да правим?

Дали да влезем с взлом на тази чужда територия? Или да използваме шперц? Как да разрушим китайската стена на мълчанието и неразбирането? Откъде да намерим преводач? Как да проговорим на мъжки език? Защото е важно какво си казал и на кого си го казал. Важно е как те разбират.

Или да се откажем от тази невъзможна мисия и да им построим божествен олтар. Да се обръщаме молитвено към тях само по ... голяма нужда.
Да замръзнем в безразличието и във времето и да престанем да търсим обяснение. Никога да не питаме и да не се сърдим. Да станем като тях и да живеем над тези неща.

Цял живот се готвим за неочакваното, опитваме се да отключим или разбием вратата към сърцето им. Отказваме се, а после опитваме пак. Търсим застраховка, секретен ключ или белезници, с които да заключим щастието в душата им.

 













Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djani - Защо ли, в Индия се кланят на ФАЛОСА?
20.11.2012 16:33
ЖЕНИТЕ

Не се предоверявай на жените,
не се вози на тяхната кола.
Играят си с мъж, влюбен до ушите –
жените - като с гарван без крила.
Мед тече от женската уста,
а гръдта й скрила е отрова -
затова отпивай сладостта,
но с ръка за удар нов готова.
Обител на нескромност,
водовъртеж от мъка,
прибързано събрана,
огнище на пороци,
дом на лъжи стотици,
без кръв - дълбока рана,
по-силна от героя
букет с цветя коварни,
отрова и нектар –
кой и защо създаде,
красива като кукла,
тук тази женска твар?
Газелооките, чиято нравственост е грях
и винаги са знаменити,
с гърди игриви,
с мамещи очи над тях,
със устни все полуразкрити,
с къдрици нежни,
със размереност в речта.
де нито дума губят,
с крака великолепни и чаровни в любовта -
животни само да ги любят.
Плачат те, или се смеят,
за да постигнат свойта цел,
и от вяра ли живеят -
нямат в подлостта предел.
Нека, който е достоен
и не иска да е роб,
да ги изостави сам, спокоен,
сякаш е подминал гроб.

/Откъс от Панчатантра/
цитирай
2. coacoa11 - Достойно. Ом! Слава на божествената Сарасвати!
21.11.2012 00:53
Разбирам Древноиндийското Петокнижие и науката за разумното поведение точно толкова, колкото глухо прасе разбира от духова музика. Писанието ми, с цялата му грубост и вулгарност, е далеч от Индия и разбиранията на индийците за фалоса.
Описвам трънливия път, който жените извървяват към мъжката душа, а не към мъжкото тяло.
В нашето Евангелие пише: "Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея!" Върху нея - жената, грешницата...
цитирай
3. troia - Здравей,
21.11.2012 21:08
много интересен постинг. Започва хумористично, непретенциозно, а накрая засягаш сериозно темата за любовта. Най-добре отговор е да дадат мъжете, защо са такива. Всъщност те не са по излиянията и едва ли ще си кажат всичко без бой.:) В днешно време те са доста прагматични и много добре си знаят интереса. Ако някой се влюби е по погрешка. Шегувам се. Хубавото е, че "грешки" винаги стават. Приятна вечер!
цитирай
4. coacoa11 - Здравей, Троя,
21.11.2012 22:44
Като жена разбираш добре за какво говоря :) Текстът е доста специален и не е подходящо четиво за всеки, особено за мъже. Позволявам си да говоря за това, че постепенно се превръщат от силен в слаб пол. Разглеждам мъжкото тяло като красива играчка, което ги дразни много. Мъжкият стриптийз се приема за странно и неподходящо забавление за жени :) Малцина ще ме разберат, може да има и хора, които ще се отвратят. Знам, че ще има много ограничена аудитория, но това са ценните за мен хора, които ще ме изслушат, както и да разкажа това, което ме вълнува.
Боят е добро предложение, не бях се сетила за този вариант :) Ако има резултати, обещавам да докладвам :)
Благодаря, че сподели мнението си! Сърдечни поздрави!
troia написа:
много интересен постинг. Започва хумористично, непретенциозно, а накрая засягаш сериозно темата за любовта. Най-добре отговор е да дадат мъжете, защо са такива. Всъщност те не са по излиянията и едва ли ще си кажат всичко без бой.:) В днешно време те са доста прагматични и много добре си знаят интереса. Ако някой се влюби е по погрешка. Шегувам се. Хубавото е, че "грешки" винаги стават. Приятна вечер!

цитирай
5. coacoa11 - Коледа наближава! Дами, насладете се на
22.11.2012 08:23
малко Коледен стриптийз - добавям го с удоволствие! И тъй като пътят към мъжката душа е дълъг и труден, нека се посмеем малко с този виц:

Седят четири баби и си пият следобедния чай. Едната казва:
- Синът ми наскоро стана свещеник и всеки, който го срещне, му казва "отче".
- Ех - казва втората, - моят е епископ и всички го наричат "ваше светейшество".
- А пък аз имам брат, който е кардинал. Хората се обръщат към него с "ваше високопреосвещенство", хвали се третата.
Четвъртата притеснено споделила:
- Моят син е стриптизьор. И когато се съблече, всички викат "О, боже!"
цитирай
6. jabog71 - Като жена разбираш добре за какво ...
03.12.2012 20:58
coacoa11 написа:
Като жена разбираш добре за какво говоря :) Текстът е доста специален и не е подходящо четиво за всеки, особено за мъже. Позволявам си да говоря за това, че постепенно се превръщат от силен в слаб пол. Разглеждам мъжкото тяло като красива играчка, което ги дразни много. Мъжкият стриптийз се приема за странно и неподходящо забавление за жени :) Малцина ще ме разберат, може да има и хора, които ще се отвратят. Знам, че ще има много ограничена аудитория, но това са ценните за мен хора, които ще ме изслушат, както и да разкажа това, което ме вълнува.
Боят е добро предложение, не бях се сетила за този вариант :) Ако има резултати, обещавам да докладвам :)
Благодаря, че сподели мнението си! Сърдечни поздрави!
troia написа:
много интересен постинг. Започва хумористично, непретенциозно, а накрая засягаш сериозно темата за любовта. Най-добре отговор е да дадат мъжете, защо са такива. Всъщност те не са по излиянията и едва ли ще си кажат всичко без бой.:) В днешно време те са доста прагматични и много добре си знаят интереса. Ако някой се влюби е по погрешка. Шегувам се. Хубавото е, че "грешки" винаги стават. Приятна вечер!




...та все пак ориентировъчно да питам каква сума бяхте приготвили? :):):):)
лека вечер. имаш много хубаво чувство за хумор
цитирай
7. coacoa11 - :) Колко ще струва?
03.12.2012 22:48
- Стотарка.
- Ти луд ли си? Скъпо е!
- Петдесет.
- Какво? За няколко минути работа? Много е!
- Двадесет.
- Не можем да платим!
- Десет.
- Ама откъде толкова пари, бе, човек?
- Е, тогава нека е подарък.
- Мерси, може ли да поръчаме и бис?

**********

- Една целувка.
- Дадено. Има сделка. Ей сега ще дойде баба Пена (чистачката) да плати.

**************

- До кръста - петдесет.
- Аууу, кошмар! А под кръста?
- Два кошмара...

P.S. Мерси, мосю ЖаБог! Много харесвам, когато някой ме отъждествява с лирическата героиня. От това по-голям комплимент няма! Лошото е, че започват да ме отъждестяват и с лирическия герой :)
Честит първи сняг и приятна топла вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 463184
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031