Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2012 07:37 - БЪДИ ПУМА! НЕКА КУЧЕТО СИ ИГРАЕ С ВИБРАТОРА...
Автор: coacoa11 Категория: Забавление   
Прочетен: 2283 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(Анатомия на една реклама - 04 Toyboy.com - "Love gets younger every day" / Cougarlife.com - it"s a woman"s world)

Вече беше над 40, но тялото ѝ беше стегнато и младо. Изглеждаше по-добре, отколкото на 20 - зряла и неустоима. Имаше кариера и интересна работа. Умееше да избира дрехи, обувки и мъже.

Мразеше стандартите, рамките и повторенията, не пропускаше да вкуси от всичко ново, различно и интересно. Ценеше свободата, беше независима и не искаше да се обвързва. Инстинктите й я водеха не към сигурност и спокойствие, а към непознатото и неизвестното. Не се страхуваше да поема рискове, обичаше да души миризмата на неочакваното. Мечтаеше животът й да е едно безкрайно приключение, рисковано пътешествие, екстремна авантюра.

Излъчваше сексапил и обичаше да флиртува. Упойваше се от любовта, искаше да се влюбва пак и пак,  да се възбужда и опиянява. Всеки път искаше да обича до смърт, всеки път искаше да я обичат до полуда, но никой нямаше право да влиза в нейната територия.  Беше животински стръвна - не за младо месо, а за свежи и силни емоции. Беше кръвожаден звяр, беше жена - "пума".

Налитаха й по-възрастни мъже - откриваше желание и похот в очите им. Бяха замръзнали преди 10 или 20 години, в тяхната си младост и сега изживяваха не живота, а спомените си, че някога са били живи. Натрупаният житейски опит им пречеше да вкусят и приемат новото, все ги теглеше назад към тяхната отминала епоха. Харесваха своя ледников период и не искаха да се топлят от слънцето на новото време. Не можеше да се засити с тях, не харесваше динозавърско месо. Понякога имаше изключения и тогава ги ловеше и отпиваше от кръвта им...

Налитаха й млади, неопитни палета, привлечени от хубавото й тяло и женския й чар. Радваше се на тяхната невинност и естественост, обичаше да се потапя в техния свят, да влиза в техния ритъм, да слуша тяхната музика. После ги захапваше и ги замъкваше в леговището си. Можеше да хапе и да ги подчинява или да ги гали по бебешката кожа. Ядеше от тази млада храна, докато се засити. Засищаше и тях, раздаваше без остатък тялото и душата си. Ръмжеше и мъркаше. Беше потайна, криеше ревниво плячката си от хорските очи. Беше много лично, само между тях.

Посрещаше с чувство за хумор хорската злоба. Отминаваше с насмешка заглавия от рода на "Разгонени баби опипват млади мъже". Като зеленчуци на пазара? Простотията беше свещена. Нямаше нужда да обяснява, че е хищник, а не вегетарианка. Като нямат сетива да подушат магията на любовта, да усетят насладата от живота, нека хрупат краставици, нека се задоволяват с банани.

Може да си стара, сама или зарязана. Готово тогава, влизай в депресия, яж тонове шоколад пред телевизора или бъди анорексичка. Чети книги, събрали последния писък на психологията. Купи си вибратор и си вземи куче за компания. Вярвай на догми и предразсъдъци, трупани столетия. Чакай някоя агенция за запознанства да ти избере мъж и да ти намери щастието.

Имаш ли друг избор? Да, просто дебни и се наслаждавай хищно на всичко красиво, което животът ти поднесе - деца, семейство, по-стари или по-млади мъже. Никой не може да ти присади мозък и сетива и трябва да разчиташ на инстинктите, които природата ти е дала.  Животът е такъв, какъвто си го направиш. Може да е самотен ад, а може да е и приятна разходка по морския пясък в компанията на по- млад мъж...








Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djani - Ох, сладострастното ми жабче...
27.10.2012 14:03
Явно и земноводните се разгонват? Тази философия от Джоан и Джаки Колинс ли си заимствала? Но иначе добре казано!
цитирай
2. coacoa11 - Студенокръвни сме. Предпочитаме да се клонираме.
27.10.2012 22:07
Тези двете нито ги познавам, нито съм ги чела. Не заимствам от никъде, обичам да съм себе си.
djani написа:
Явно и земноводните се разгонват? Тази философия от Джоан и Джаки Колинс ли си заимствала? Но иначе добре казано!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 464304
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930