Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2012 16:26 - ЕДНО ВЛЮБЕНО ПОРШЕ
Автор: coacoa11 Категория: Забавление   
Прочетен: 2671 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 24.10.2012 10:48


(Анатомия на една реклама -03 Porsche 911 Carrera "Weil es Liebe ist")

Случвало ли ти се е да се влюбиш от първия прочетен ред, от първия споделен байт информация? Не знаеш как се казва, колко кила е, откъде е и дали е пъпчива тийнейджърка или плешив дядо с бастунче. Но текстовете са  остроумни, забавни, завладяват мислите и душата ти.  Неговото или нейното виртуално хало те обгръща и събужда позабравени емоции, фантазията ти работи...харесва ти този свят, отвъд реалното. Даже повторенията не те дразнят, ненаситна си да прочетеш същите думи пак и пак... Просто си в мозъчен оргазъм, и то множествен!

Любовта от пръв поглед е различна. Емоцията пак е внезапна и силна, не разбираш какво става, но илюзията, която те завладява е друга - тялото, гласа, жестовете или някой дребен детайл. Нямаш идея дали ще има хармония в душите. Но очите му и светлината формират ново пространство, а ти цялата си поглед, който тече устремено към него, за да се слее. Просто излизаш от материята и времето, забравяш къде си и коя си. Ето, вече си толкова близо, че целият свят се размазва и изчезва. Малка си и се потапяш цялата в голямото синьо пространство на очите му. Рееш се там в безтегловност, не чуваш и не виждаш нищо.

След няколко секунди, когато откъснеш поглед и успееш да си върнеш тялото, осъзнаваш реалността и изпадаш в паника. Какво по дяволите е това? Припадък или лудост? Някой те хипнотизира? Дрогирали са те, без да разбереш? На психиатър ли да идеш или на курс по магия? Тайно се надяваш устата ти да не е била широко отворена и околните да не са забелязали пълната липса на контрол. Не смееш да го погледнеш пак, за да не се повтори същото тотално оглупяване и гъдела там долу, в корема. Дали е усетил същото?

А на сцената може да се влюбиш и другояче.
Ти си фаталната жена-съблазнителка. Осъзнаваш колко си красива и как въздействаш на мъжете. Под черното кожено палто има само секси бельо. Токчетата на черните ти ботуши и дълбоката цепка на палтото отзад разкриват съвършенството на краката ти. Тичаш по тихата уличка. И тогава го виждаш - него, най-изящния автомобил. Спираш се, гледаш сребристите му изваяни форми. Как да не се влюбиш от пръв поглед в това бижу? Неустоимо те привлича, даваш прегръдка и поглаждаш перфектните му форми. Оглеждаш се - наоколо няма никой. Само ти и Поршето, насаме. Разтваряш палтото ...и Поршето не може да ти устои - събужда се, интимният му двигател нежно мърка, а онова спойлерче отзад се повдига от възбуда и потвърждава мъжката му природа. Музикалният фон обяснява: "Защото това е любов и защото това си ти"!
Чувствата са първични и взаимни. Кратък миг, в който се наслаждаваш на красотата, очароваш и биваш очарована.  А после продължаваш по своя собствен път.

Влюбена си в Поршето, но не и в собственика му.
И защо да не провериш кой е паркирал на съседната уличка и как реагира на голото ти тяло онова червено Ферари? Обаче Поршето е Карера и сигурно ще спечели състезанието!






Гласувай:
4



1. djani - И Порше и Ферари са блестящата люспа,
27.10.2012 14:13
Под която често няма нищо. А иначе сделката - секс срещу возене, или съпретежание е като кръженето около пламъка на нагорещената крушка на нощните пеперуди. Сутринта, под нея, е осеяно с труповете им!
цитирай
2. coacoa11 - Разбирам, че имаш сериозни основания
04.11.2012 22:02
да мразиш всички транспортни средства. Съжалявам, че пречупваш през тази призма света.
Аз пречупвам Поршето през призмата на влюбването. Можеш да се влюбиш в човек, в красиво произведение на изкуството, в красива музика, красива кола или мотоциклет. Времето остава съдник дали увлечението е мимолетно или фатално, до гроб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 463259
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031