Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2012 09:20 - КАК ДА СЪБЛАЗНИШ ЕДНА НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА БРЮНЕТКА?
Автор: coacoa11 Категория: Забавление   
Прочетен: 2843 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 03.07.2014 21:55


(Анатомия на една реклама - 01 Castro - "I wanna be your dog...")
Този въпрос със сигурност измъчва малка част от мъжката популация, която предпочита брюнетките пред блондинките. С милите и сладки блондинки няма проблеми - осъмват голи, без да е необходимо да използваш оръжия за масово съблазняване. Комплексираните брюнетки обаче, въздигнали в култ интелигентността си, поради недостига на руса коса, изискват специална тактика за съблазняване.

Какво да направят горките мъже, за да привлекат вниманието на една взискателна брюнетка? Отговор дава стара израелска реклама за кучешка храна. Оказва се, че не е необходимо да сваляш звезди или да сътворяваш чудеса от героизъм. Просто ставаш нейното куче и ядеш от неговата храна.
  
Брандът е Кастро, годината 2002

Пренасяме се на сцената, за да ни обяснят каква е връзката между кучешката храна  и съблазняването на брюнетки. В класическа Италия сме - архитектурни шедьоври, фонтани, гълъби... Звучи италианско белканто  - Каста Дива, най-популярната ария от най-доброто оперно произведение на Белини -"Норма".

На този архитектурен и музикален фон се  появява  Каста Дива - непорочната богиня, самото олицетворение на красотата и сексапила. Мъжете събират погледи, потичат им лигите. Жените гледат кисело, като че ли са яли цял месец само лимони.

А тя полюшва дългата си гарвановочерна коса и всички останали прелести и разхожда кучето си. Сяда да почете вестник на пейката до фонтана, позволявайки на кучето с неизвестна порода да потича без каишка. Разкрива още една педя от красивите си крака. Напрежението се покачва... Безцеремонният мачо - небръснат и очевидно гладен, не издържа повече само да я гледа, опитва се да седне в скута й, а тя отстъпва, за да провери колко дълга е пейката. Той протяга ръка да си вземе от пакетчето кучешка храна, разположено между еротично разтворените й крака.

Да оценим еротичното послание на авторите -  всичко, разположено между разтворените женски крака, е неустоимо пожелавано? Досущ като домашен любимец мачото хруска гранулки и мечтае да бъде разхождан на каишка, хранен и гален.

Но идва развръзката - и кучешка храна да ядеш, и да лаеш, брюнетката  си отива с пакетчето храна и истинското си куче, а ти оставаш на пейката сам, гладен и разочарован. Е, при това положение, как да не поискаш да съблазняваш блондинки?

След като разбрахме каква е връзката между еротиката и кучешката храна, нека се спрем и на другите оригинални послания на авторите:

- Финансово / икономическо послание
За цялото семейство: Спрете да набивате пържоли и зеленчуци! Не разбрахте ли, че сме в криза! Щели да ми се хранят здравословно... Идиоти такива! Заминавайте бързо на опашка за кучешка храна! И не, не може котешка, хамстерска или папагалска! Ако искате да пасете, тревата трябва да е Кастро!

- Поучително послание
За него: Даже и да си много гладен, първо гледай опаковката, после яж!
За нея: Намери гладен мъж. Дай му да яде от храната на твоето куче. Ако не умре до час, значи е безопасна. Тогава нахрани и кучето с нея.

- Образователно послание
За него: Много жени не умеят да готвят. Свиквай с кучешката храна.
За нея: Мъжете не обичат кучешка храна и каишки. Научи се да им готвиш, да ги переш, да чистиш и да ги гушкаш. Първо обаче им надени каишката.

- Научно послание
За него: Проведените експерименти на живо по телевизията доказват, че яденето на кучешка храна не води до подобряване на сексуалния живот при мъжете.
За нея: Обичай своето куче! Само то е вярно и всеотдайно! Купувай му Кастро и ще изглеждаш като секс-бомба!

- Хумористично послание

За него: Когато си влюбен, оглупяваш. Спри да ядеш кучешка храна и иди на ресторант.
За нея: Внимавай с глупавите и гладни мъже - ще изядат цялата храна, заедно с опаковката и кучето ти ще стои гладно.

- Споделено послание
За него: Опитай кучешка храна. Сподели с приятели колко е вкусно и евтино. Съберете се на бира и вземете кучешка храна за мезе. Поканете и очарователни брюнетки с кучета.

За нея: Нахрани мъж с кучешка храна. Разкажи на приятелките си, във фейсбук и където още се сетиш колко диетично, здравословно и полезно е храненето на мъже с кучешка храна. Отслабват с 15 килограма за две седмици. Няма странични ефекти като разстройство или запек. Само започват да лаят след това. В никакъв случай не споделяй, че не умееш да готвиш.

- Конфронтиращо послание 
За него: Не питай защо ям кучешка храна. Мъжете знаят защо!
За нея: Дай му кучешка храна, ако настоява да яде. Ако иска да го гушкаш обаче, първо сложи каишката.

- Екологично послание
За него: Яж кучешка храна и спаси природата. Тази невероятна енергийно ефективна технология на хранене ще доведе до намаляване на вредните емисии и замърсяването.
За нея: Ако продължаваш да храниш мъже с кучешка храна, скоро ще ги обявят за изчезващ вид. Не нарушавай екологичното равновесие, иди на курсове по готварство!

Все още не ви се иска да похапнете от рекламирания деликатес? Помислете си пак, нима ще пропуснете реалните шансове да съблазните брюнетките, разхождащи кучета из квартала? Флиртувайте оригинално, носете пакетче с кучешка храна! Аз например отивам да си купя. Ще се пробвам да съблазня някой гладен брюнет с куче в парка.

А сега да се насладим и посмеем на самата реклама:
 






Гласувай:
6



1. djani - Създателят е направил така,
17.10.2012 09:25
Че дори кучешката храна между женските бедра да изглежда божествен дар. А ти не прекалявай с феминизма, че няма да има кой да си кусне от твоята...А може би това е предизвикателството?
цитирай
2. coacoa11 - :-)
17.10.2012 14:55
Eдва ли това е била божията промисъл, но може на рекламодателите да им се иска, а на мъжете да им се струва точно така.
Всъщност очаквах "Ха, ха, ха...", и от мъже, и от жени, а то какво се получи - "Бау, бау!" Заслужих си го аз, феминистката! Да знаеш, не съм мъжемразка. В природата на всяка жена е да предизвиква и да провокира, аз не правя изключение - така че "Мяу, мяу!". Какво мислиш за рекламата? Пусна ли няколко усмивки?
След като мъжете вече реагираха, сега какво да чакам - да ме сръфат и налаят блондинките, рекламодателите, еколозите, финансистите, политиците, учените, жените, които не умеят да готвят ...:-)
Помооооооощ, брюнетки, къде сте? Помогнете на една своя посестрима!
цитирай
3. jabog - мисля, че за пича има надежда, съ...
04.12.2012 20:12
мисля, че за пича има надежда, съдейки по погледа на мадамата накрая.
рекламата и мацката са супер. нека да бъдем оптимисти от мъжка гл. точка
в крайна сметка не може и мъжа-задоволен и кучето-сито.
а какво ли мисли Фидел Кастро хвърлен за храна на кучетата???
цитирай
4. coacoa11 - Знам ли?
06.12.2012 20:45
Сигурно си прав :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 464449
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930