Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 20:47 - ЕДНА ГРОЗНА И ПЕТДЕСЕТ ХУБАВИ ЖЕНИ
Автор: coacoa11 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 21142 Коментари: 43 Гласове:
37

Последна промяна: 26.02.2013 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  Страстна приказка
 

image


imageДалече, далече - там, в задния двор на географията, в едно панелно царство, в едно квартално господарство, където тътенът от световните революции и икономически кризи идвал със сто години закъснение, живеели щастливо в една таванска боксониера с размерите на царски дворец Пепеляшка и нейният Принц.  На брега на морето, близо до небето те се радвали на стадата гладни хлебарки, които прехвърчали като чайки наоколо, а таванът на боксониерката им щедро пропускал дъждовете, които преминаващите облаци от мизерия и финансови проблеми изсипвали върху тях.
Но не им стигали само гладът и немотията, ами и други грижи ги налегнали. Пепеляшка започнала да ходи боса и използвала хубавата си пантофка, само за да държи под чехъл Принца. Дишала му от въздуха и го задушавала до смърт. Била навсякъде около него, навирала се като кал под ноктите му. Нищо не можело да убегне от зоркия й поглед. Знаела точния брой косми по главата му и скоростта, с която растат, дължината на ноктите на краката му в imageмилиметри, времето, което прекарвал в тоалетната, в секунди, обема на сутрешната му урина, в милилитри, както и цвета й по Pantone. Можела да възпроизведе дори размера на мъжкото му достойнство, в женски ахкания. По-точно от газов хроматограф разпознавала над 50 ароматични съединения, когато изпускал звучно газове, за да притопли царското ложе.

Знаела миналото, настоящето и бъдещето му.  Познавала всичките му роднини по права и съребрена линия, всички негови приятели - принцове от съседните кралства и дори непознатите му хора. Течала във вените му и прониквала и в най-тъмните ъгълчета на мозъка му. Надничала в подсъзнанието му и се ровичкала в сънищата му. Опитвала се да контролира мислите му,   чувствата му,  желанията му.
  Грижела се за него повече, отколкото жив човек можел да понесе. Бленувал принцът да си почине от обсебващите й грижи, от постоянното й внимание, от натрапчивото й присъствие. Но нямало спасение. Единствено когато пътувал в командировка по царски дела в чужбина усещал за кратко вкуса на свободата.

image



Един ден отлетял с новия си тикволет на визита в съседното кралство. Когато пристигнал, веднага й се обадил по телефона да я информира за пътуването.

 - Здравей, Пепеляшке сладка! Как си, слънчице мое?
 
- Липсваш ми, Принце, до смърт. Изгладих всичките ти ризи, изпрах всичките ти гащи, изсуших чорапите ти. Сега целувам снимката ти на екрана на компютъра и хлипам от мъка. Как мина пътуването? Обеща да ми съобщиш броя на хубавите жени в тикволета!

- Ох, мила, натъжаваш ме... Не страдай!  Пътуването беше дълго и скучно. Нямаше хубави жени. Даже и стюардесите в тикволета бяха грозни. Сега съм на прием в един скапан ресторант с отвратителна храна. imageМечтая си за твоята бобена яхния, сладурке.

- Прием? С кого? Намери ли си вече някоя, развратник такъв!!!

- Да, мила ... пълно е с хубави жени в ресторанта. Знаеш ли, вземам ви всичките - петдесет хубави жени и тебе, грозната!

- Харем ли ще си отваряш, а?

 
- Знаеш, че се шегувам. Затварям сега, че една царска дъщеря ме дърпа за жълтата вратовръзка. Целувки, любима.

   imageИзгубила си ума, побесняла, подивяла, полудяла. Завъртяла се в мелницата на ревността. Самоизяждала се. Мъченически страдала. Болният й мозък рисувал кошмарни видения на разгул и похот. С вратовръзки. Направила научно изследване за интереса на жените на Земята към жълтите вратовръзки. Изпратила няколко сонди в космоса, за да проведе междугалактическо проучване. Лично провела анкета сред извънземните форми на живот за изневерите в жълто. Взела интервю и от един дявол с жълта опашка, която имала далечно сходство с вратовръзките. Накрая защитила дисертация на тема "Изневяра с жълта вратовръзка" и кралското научно дружество й присъдило професорска титла.  Доказала по безспорен начин теоремата, че мъжете с жълти вратовръзки изневеряват с царски дъщери.
Прибрал се Принцът у дома и пак започнал да мечтае за свобода и малко лично пространство. Не искал много - само метър на два, тясно и тъмно като гроб, но да си е единствено негово. Започнал да обмисля как да въведе със закон спазването на задължителна дистанция в правилника за движението на принцовете и принцесите по семейните пътища. А в това време Пепеляшка продължавала да разпитва, да подкупва, да разследва. imageНаела агент 007, но дори и той не успял да открие коя е царската дъщеря.
 
Тогава Пепеляшка я измислила, направо я сътворила от Нищото и като Господ й вдъхнала живот. И заживяла измисления си живот царската дъщеря, Пепеляшка я виждала навсякъде - материализирала се дори и в чашата с вода, която Принцът пиел.
Научил Принцът за това и веднага се обадил на измислената царска дъщеря.

   image- Здравей, красива царска дъще, имам една шантава молба към теб.

 - Здравей и ти, Принце! Казвай направо, на всичко съм готова...

- Моля те, царска дъще, дай публично изявление, че не харесваш жълти вратовръзки. Мразиш ги, ненавиждаш ги. Ужасни са, грозни са, кич са... Само не ме питай защо.

- Добре, Принце, веднага започвам да мразя жълтите вратовръзки.
Ще ги пребоядисам в червено, ще им раирам квадратчета, ще ги накъсам на ромбчета или неправилни паралелепипедчета. Ако искаш може и прашки да си ушия от тях или да ги напсувам на какъвто език ми дойде. Ако ми се усмихнеш веднъж за вдъхновение, може и в рими да ги напсувам. Прати ми Пепеляшка да й дам интервю.

-
О, ти не знаеш с кого си имаш работа. Изобщо не се захващай. Започнала е да бълва огън и жупел като ламя.

- Успокой се, Принце и не се тревожи. Аз ще ти помогна. Ще й покажа новата ми модна колекция "Принцове без вратовръзки", а ти избягай и се скрий в това време на сигурно място.

Така и направили. Докато Пепеляшка разглеждала принцовете без вратовръзки при царската дъщеря в съседното кралство, Принцът забягнал тайно и се скрил на един необитаем остров всред океана. Даже и прощално писмо забравил да й остави.

   imageСтрадала в самота дълги години Пепеляшка, страдала и накрая решила да си намери друг, верен Принц. Извадила от раклата една черна вратовръзка и обявила конкурс "Принц с най-хубав врат". Стекли се принцове отблизо и отдалече да си мерят вратовете и да пробват вратовръзката, за да спечелят ръката на ревнивата Пепеляшка. Кой от кой по-хубав и по-богат, че имало даже и девствени. През последната петилетка някои били виждали гола жена на живо, други в нета или по телевизията. Трети само били чували, че има голи жени. Безпощадният й детектор безпогрешно ги разпознавал и веднага ги дисквалифицирал от класацията. Тогава влизала в действие черната вратовръзка. Стягала се на смъртоносен клуп около похотливия врат и нещастникът изигравал последния си танц - смъртоносната ръченица на ревността, преди да предаде грешната си душа на дяволите с жълти опашки.
imageЕдин ден принцовете се свършили, била ги избесила всичките. Но не се отказвала, започнала сама да обикаля съседните кралства и да си търси непорочен мъж. И не щеш ли, както се разхождала веднъж по главната улица на един голям столичен град, изведнъж видяла магазин, на чиято imageвитрина с големи букви било изписано "Free mеn". Влязла Пепеляшка да разгледа стоката и да се убеди сама с очите си в качеството й. Но и там не успяла да реши кръстословицата на ревността. Продавачката й обяснила, че в магазина не раздават безплатни мъже. Това било магазин за вратовръзки, които свирели музиката на свободата и правели мъжете независими.

image Отчаяла се Пепеляшка, че някога ще си намери Принц. Но каква била радостта й, когато един ден с царската флота пристигнал отшелник със скъсани чорапи, живял много години на необитаем остров. Дължината на ноктите на краката му в милиметри многократно надхвърляла допустимите стандарти, по брадата му растяли толкова много косми, че никой в кралството не се наемал да ги преброи.

Но детекторът на ревността не го отхвърлил.  След 20 години, прекарани в женско робство, изгнаникът нито веднъж не бил поискал да види или да чуе за голи, полуголи или облечени жени. Разпознала Пепеляшка своя загубен Принц,  даже без да брои космите по главата му - само по дупките в чорапите му. Сложила му черната вратовръзка на врата с думите:
 - Принце мой, ще вземеш ли 50 хубави жени и мен, грозната, в твоя харем?
- Взимам само теб, Единствена моя, отговорил Принцът.
- Но само при едно условие - да спреш да ми дозираш въздуха с тази черна вратовръзка. От днес започвам да нося само папионки.image

Съгласила се Пепеляшка и двамата живяли щастливо, в мир и любов дълги години. Злите езици говорят, че по време на престоя си на необитаемия остров, Принцът бил овладял странни магически умения от един стар шаман. Можел да измагьосва невидими вратовръзки във всички цветове и десени. Само понякога, когато не внимавал, около врата му започвала леко да виси една идея за синя вратовръзка, от обратната страна на която се появявал образът на разсъблечена царска дъщеря.

А може би Пепеляшка най-накрая била разбрала, че няма принцове без вратовръзки. Никой не знае истината...



  image










Гласувай:
42



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tit - Разточително вратовръзване, Коа!:)))
26.02.2013 21:24
Освен тясна и широка, вратовръзките имат и обратна страна...
Истината наопаки!:)
Елегантно!:)))
цитирай
2. djani - Ама, това само жена може да го измисли...
26.02.2013 21:42
Този принц, не знае ли песента "Развод ми дай". То такава патология, само при жените е възможна. Знам една, която редовно търсеше женски косми по облеклото на мъжа си. Още си живеят заедно. Но, той преди да се прибере, се обработва с автомобилната прахосмукачкат, която е винаги в багажника на колата...
цитирай
3. coacoa11 - Абсолютно вярно, Тит :))
26.02.2013 21:51
Марката е Realto.
Жалко, че не произвеждат и за жени. Аз бих носила една на голо. Обожавам жълти вратовръзки с обратна страна :)
цитирай
4. coacoa11 - Ех, Джани, какво ли не правят мъжете в името на семейното щастие :)
26.02.2013 21:58
Прахосмукачил се значи... Добре, че не ходи и на химическо чистене преди това :)
Виж сега какъв елегантен начин има за връщане на целувки например :))
http://www.youtube.com/watch?v=OXL_D-ec2gQ

Обаче и твоето предложение с развода е страхотно.
"Развод ми дай, развод ми дай
и повече не ме мъчи.
Вземи панелите, трабанта,
но въздухът ми остави.
***
Познавам всяка твоя дума,
характера ти зъл и див
и мисля, че е цяло чудо
как в този брак останах жив."
Да му се насладим:
http://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE
цитирай
5. troia - Забавна
26.02.2013 22:22
приказка си сътворила. Може би Пепеляшка трябва да разбере, че изобщо принцове няма и така живота й ще е по-лек. Не знам защо, но принца ми е по-симпатичен, може би защото му съчувствам на любовният тормоз, който е преживял.:)))
цитирай
6. coacoa11 - Мерси, Троя,
26.02.2013 22:49
Мислех си, че и в това тежко положение, в което сме, имаме нужда от малко смях. Права си да съчувстваш на принца, ревността си е тежко заболяване и съсипва не един, а два човешки живота. Виж сега какво може да стане, ако случайно искаш да идеш до тоалетната в самолета - направо до развод може да стигнеш:))
http://www.youtube.com/watch?v=mLHUpRHsQ0Q
цитирай
7. kanibal - Ария на Пепеляшко
26.02.2013 23:18
Омръзна ми от всичките лъжи,
с които Пепеляшка ме засипва,
през всички пости вечно тя блажи,
безумствата си върху мене все изсипва,
дори на Принц се прави вече тя,
а е пробита, грозна и космата.
Сега от нея аз ще отлетя,
че ми оскуба в своя гняв брадата...
цитирай
8. coacoa11 - ария на Пепеляшка
27.02.2013 00:21
Принце чаровен на моите кошмарни мечти,
обичам те аз твърде много, почти,
ти си моята грозна нелепа сянка
аз съм отровната ти злобна пепелянка
Ще те ухапя с усмивка сърдечно лукава
Ще те залея с ревнива огнена лава
Жив ще те опека на канибалска жарава,
а може да те сдъвча до ситно на плява?
Ще станеш ли храна на една свирепа бодлива крава... :))

kanibal написа:
Омръзна ми от всичките лъжи,
с които Пепеляшка ме засипва,
през всички пости вечно тя блажи,
безумствата си върху мене все изсипва,
дори на Принц се прави вече тя,
а е пробита, грозна и космата.
Сега от нея аз ще отлетя,
че ми оскуба в своя гняв брадата...

цитирай
9. kanibal - Хабанера на Пепеляшко
27.02.2013 00:48
Пепеляшке, бикоборке,
кривогледа мухоморке,
с радост бих те аз изял
,без дори и капка жал,
но отровна си и аз
ще потъна в страшен мраз.
Затова оставаш жива,
ще те бия със коприва.
цитирай
10. coacoa11 - :) хабанера на Кармен, оригинал
27.02.2013 08:44
http://www.vbox7.com/play:deb9b8f1
цитирай
11. coacoa11 - Кривогледа мухоморка порка студена загорка.
27.02.2013 11:23
Дива, щастлива, жаба полужива,
пие мента горчива с мезе от коприва :))
kanibal написа:
Пепеляшке, бикоборке,
кривогледа мухоморке,
с радост бих те аз изял
,без дори и капка жал,
но отровна си и аз
ще потъна в страшен мраз.
Затова оставаш жива,
ще те бия със коприва.

цитирай
12. radosslav - Друго си е
27.02.2013 15:01
Друго си да разплете вратовръзката, а не чорапите.
цитирай
13. hristo27 - Мечтата на всяка жена: Трябва ми ...
27.02.2013 15:14
Мечтата на всяка жена: Трябва ми силен мъж...във всяко отношение, но да има и една-единствена слабост - АЗ!
цитирай
14. coacoa11 - :)
27.02.2013 15:53
Продължава ли мъжът ти да те ревнува все така безпричинно?
- Не, вече има причина.

hristo27 написа:
Мечтата на всяка жена: Трябва ми силен мъж...във всяко отношение, но да има и една-единствена слабост - АЗ!

цитирай
15. coacoa11 - Вярно е,
27.02.2013 16:08
Всички приказки са измислици и грозни пошли лъжи...
Ревността в реалността е заболяване:
http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2013/01/17/sindromyt-na-otelo-se-kontrolira-s-medikamenti.177822
Благодаря ти за коментара. Поздрав с една стара любима песен, надявам се да ти допадне: :)
http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/jealousy+frankie+miller/1#video=x5t4oh
martosblack написа:
стори ми се толкова пошла...
ако хората са такива в реалността
те са за съжаление(!)

цитирай
16. coacoa11 - :)) Jealousy, night and day you torture me...
27.02.2013 17:05
http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/jealousy+frankie+laine/1#video=xu7u9p

Извинете ме, госпожо (господине), аз съм глупава и зелена :)
и разбирането, а особено мисленето трудно ми се удава. Никак не Ви познавам интимно - нито телесно, нито душевно. Но Вие споделете пак интимните си мисли... мъчи ли ви ревността...
:) Ми за пудел не помня, но иначе съм била торна бръмбарка, делфинка, марсианка, русалка, а веднъж даже бях и крокодил :))
цитирай
17. coacoa11 - Was?
27.02.2013 20:18
Drehzahlmesser?
Ja...Nein, nein... hab ich nicht gesagt.
Doch!
:)) Няма такава ревност, а?
http://www.youtube.com/watch?v=kwzg6Yx8Ixs
radosslav написа:
Друго си да разплете вратовръзката, а не чорапите.

цитирай
18. ishchel - :) Утре пак ще си я прочета...
28.02.2013 01:50
Хареса ми нетрадиционния начин за дисекция на ревността...:) и философската фабула
Поздрави!
цитирай
19. coacoa11 - :) Заповядай, чети си на воля...
28.02.2013 07:46
Ето ти още малко смях:
http://www.youtube.com/watch?v=wpn7HUroqe8
http://www.youtube.com/watch?v=rQjALYOQd70
http://www.youtube.com/watch?v=oKOKRV4X1vA
цитирай
20. coacoa11 - Аууууууууу..... wolf...Irresistible... I never had a chance :))
28.02.2013 08:22
Подушвам любимия ми аромат - Old Spice:) и любимата ми червена кола - и всичко това в неустоима топла вълча кожа :))
http://www.youtube.com/watch?v=4p4z2Ky4ngI

martosblack написа:
що се отнася до превъплъщенията ви:
никак не се Учудвам(!)
поздрави :)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%BB%D0%BA

цитирай
21. arrow11 - Смешно и тъжно.
28.02.2013 23:12
http://vbox7.com/play:2620547819
цитирай
22. coacoa11 - Мерси, стреличке!
28.02.2013 23:41
Допълвам те с любима мъдрост:
"Ревността наподобява повече завист, отколкото да е плод на някаква любов. А завистта е дребнав, пълзящ порок, в повечето случаи неоправдан и безпочвен. Ако има основателен повод за ревност, то тогава е излишно да се говори за любов. Само хората са толкова придирчиви. Пеперудата не пита цветето: Друг целувал ли те е вече?. И цветето не пита: Задиряла ли си друго цвете?"
Хайнрих Хайне
цитирай
23. karaiany - Коа, успя да ме разсмееш ! :) Само ...
01.03.2013 13:49
Коа , успя да ме разсмееш ! :)
Само шаманските умения помагат срещу ревности ! Хахахаха ! Гот е . Де да можехме всички да намерим лечение за тези болки.
Франки Милър е страхотен , а за Гага неам думи . Аз съм я ползвал също в мои постове - неотразима е , особено пък Bad Romance :)))
цитирай
24. coacoa11 - Някои мъже са страхотни шамани :)
01.03.2013 14:45
От хубава жена измагьосват нова кола:
http://www.dailymotion.com/video/xodmqu_fiat-500-abarth-2012-super-bowl-commercial-seduction_auto
Признавай си сега, магьосник ли си, вълшебник ли си и какъв цвят е колата, упс вратовръзката :))
цитирай
25. karaiany - Виж сегаа, Коа. Това с прелъстяв...
01.03.2013 18:27
Виж сегаа , Коа . Това с прелъстяването е готино . Но няма цвят по - готин от червения. :)
Виж това :
http://www.youtube.com/watch?v=ZQd7yGwXf5M
цитирай
26. coacoa11 - :) Сигурен ли си?
01.03.2013 22:29
Аз обожавам зелено, а напоследък и жълто. Ама то лудите какво друго да харесват :))
"Да внесем цвят в живота" - мотото на Опелската реклама.
http://www.youtube.com/watch?v=4_dMfuvDMT0
Е, все пак избират червената кола, защото не са видели бялата или по-скоро тази с телесен цвят... :)
Иначе тая Лана много дрезгаво грачи, не мога да я оценя, нали съм си зелена и недоразвита :))
Но червената кола си е върха, даже и Слави го е изпял: "Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен, това му трябва на човека. А вътре гадже с бронзов тен, едно за теб, едно за мен - това му трябва на човека ..."

цитирай
27. jabog - тази приказка напълно обяснява ...
02.03.2013 13:20
тази приказка напълно обяснява дефицита на принцове,
а и омразата на повечето мъже към носенето на вратовръзки.
цитирай
28. coacoa11 - Най-накаря някой да разбере дълбокия философски смисъл на тази приказка.
02.03.2013 14:40
Естествено, че никой уважаващ себе си мъж вече не носи вратовръзки, нито папионки. Сега са на мода кучешките нашийници. Незаменим елемент на домашната дресировка :))
http://www.youtube.com/watch?v=CtVa2NMJBdo
цитирай
29. mariniki - рядкост е да видиш мъж с вратовръзка...
02.03.2013 15:17
пък принцовете и те си стоят в приказките... няма ги извън тях...:)

Честита Баба Марта...
жива, здрава и засмяна... бъди!
цитирай
30. coacoa11 - Толкова си права, mariniki,
02.03.2013 19:07
Спомням си последния път, когато видях мъж с вратовръзка. Беше студен сив есенен ден. Предстоеше скучна няколкочасова работна среща. Ужасно. Но тази оранжева вратовръзка под тъмносивия костюм през цялото време създаваше слънчево настроение. Привличаше погледа ми като магнит. За съжаление мъжът, който я носеше, не беше българин :)
А принцовете и принцесите направо изчезнаха. Вече трудно се намират и в приказките. Сега са на мода други герои - батмани, супермени, жени-котки и какво ли още не :)
Честита Баба Марта, с най-добри пожелания и за теб!
цитирай
31. faktifakti - много се смях и с удоволствие прочетох изфантазираната ти приказка.
02.03.2013 23:23
има и поука накрая , за нуждаещи се принеси.
пишеш страхотно нестандартни приказки за стандартни проблеми.
цитирай
32. coacoa11 - Благодаря ти, Факти :)
03.03.2013 08:32
Ако си болен от ревност, трудно си вземаш поука - някои дори смятат, че си е нормално и естествено чувство. Дори стигат до там да обясняват, че ако не си ревнив, значи не обичаш :) А няма по-естествено желание от това да дадеш пълна свобода и доверие и да "не слагаш в граници" човека, когото обичаш.
Изневярата си е заложена в мъжката природа, така че малко женска толерантност към тези атавистични белези на мъжа никога не е излишна. Живее се по-спокойно. Но каквото и да си говорим, повечето жени трудно приемат факта, че не си най-хубавите, най-чаровните или единствените...
цитирай
33. irida - С намигване...
08.03.2013 14:59
Кажи на Пепеляшка да му врътне папионка на принца!:)

Жабуранско и много сладурско! Аплодисменти! :)
цитирай
34. coacoa11 - благодаря! принцът умря. . . да ж...
08.03.2013 17:42
благодаря! принцът умря... да живее принцът!
цитирай
35. jivi93 - !!!!
13.03.2013 15:39
Великолепно!
цитирай
36. coacoa11 - :) желязна логика, анонимен!
18.03.2013 22:02
Ще ни кажеш ли какво носят мъжете, които още не са се оженили, без значение за мърла или за домашна прислужница? Кой им глади ризките?
А "фанелката" какво е? Да не е нещо за "фащане" :))
цитирай
37. coacoa11 - Да освежим темата с малко вратовръзчени вицове:
18.03.2013 22:18
Продавачът:
- Предлагаме нова линия вратовръзки "Отело".
Клиентът:
- Черни ли са?
- Не, душат....

- Колко начина знаеш за връзване на вратовръзка?
- Три: на шията, на ръката, на крака. . . Не - четири начина!

- За съжаление, не може да Ви пуснем така в казиното - без вратовръзка... - казва охраната на желаещ да посети казиното.
- Добре де, и какво от това? Вижте, че тези хора са без ризи даже?
- Да, но те вече си тръгват...

- Защо повечето мъже не обичат да носят вратовръзка?
- Защото заема много място в джоба.

Влиза поручик Ржевски в залата, където хусарите играят билярд. Ржевски освен долни гащи и вратовръзка не носи нищо друго. Хусарите го питат:
- Поручик, само по едни гащи ли ще стоите?
- Ами, то тук няма дами!
- За какво Ви е тогава вратовръзката?
- Ами, ако изведнъж дамите се появят?

Икономично решение в кризата:
http://vbox7.com/play:67d9584c
цитирай
38. radosslav - Дай
19.03.2013 10:25
Дай некоя сказка, остави тея вицове и казани, нещо се забавяш тоз път.

Попитали журналистите оня да не споменавам името му.
- Защо яздиш кон с вратовръзка и акумулатор в ръка?
- За да покажа на народа, как се ползват новите магистрали и как да се отърват от неЧЕЗтивия
цитирай
39. osi4kata - olelele :))
22.03.2013 04:39
каква си сладкодумка:)) Обиквам те моментално! :)))

Смях се с глас. Благодаря!
цитирай
40. coacoa11 - Добре дошла, Осичке!
22.03.2013 08:11
Най-голяма радост е за мене, когато някой се засмее! Явно не си от ревнивките, които реват :))
Поздрави и пак заповядай!
цитирай
41. cinderellathespy - :)))
23.03.2013 22:58
Жабка-сладка... :)))
Не е ли време да се активизираш малко?!...
Март преВАЛЯ :)))
Мотивираща песен -> http://www.youtube.com/watch?v=eZ2hoGOG2Ns&feature=share&list=RD199nhvyekMguA

:)
цитирай
42. coacoa11 - Мерси за поздрава, харесвам много ...
24.03.2013 08:50
Мерси за поздрава, харесвам много малкия принц :))
Но пиша нещо тъжно, дето трудно му вадя хумора, а лични и служебни ангажименти ми вземат всичкото време. Не съм на норма, ще си почина малко... Дали музата ми е заспала или няма кой да ме вдъхновява :)
Но ти не тъгувай, има кой да ти пее :)) Поздрави и благодаря за интереса!
цитирай
43. romanticgirl25 - Направила научно изследване за интереса на жените на Земята към жълтите вратовръзки. Изпратила няколко сонди в космоса, за да проведе междугалактическо проучван
04.04.2013 23:35
ама това е супер! От теб трябва да уча...Супер фентъзи разказче! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 463180
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031